Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Gevoelens en Behoefte Check

Heb je een nare situatie meegemaakt? Een situatie die je maar blijft achtervolgen? Je voelt je er naar onder, maar je hebt er geen grip op. Je wilt dat moment het liefst vergeten, maar je krijgt het maar niet uit je hoofd.

Er hoeft maar iets te gebeuren en de situatie verschijnt weer op je netvlies. Je drukt het nare gevoel weg, waardoor je nog meer gespannen wordt. Je wordt onrustig. Boos, bang, alles door elkaar. Nog even en het ontregelt je leven. Of erger, het is al gebeurd.

Ik bied jou een behoefte en gevoelens check aan Zodat je bewust wordt wat er daadwerkelijk in je hoofd omgaat Zodat je kluwen van emoties en behoeftes een overzichtelijk pad wordt Zodat je zicht krijgt op wat er met je aan de hand is en je de regie terug krijgt over jezelf.

Omdat Straal en Schitter Christelijke Coaching vandaag precies een jaar bestaat Betaal je geen €75,-

Maar slechts €29,-

Je krijgt: Een behoefte en gevoelens check t.w.v. €50,- Inclusief uitleg t.w.v. €25.-

Dit alles heeft een waarde van €75,-

Maar omdat ik je verder wil helpen, geef ik je meteen de tools om de volgende stap te zetten Als bonus krijg je er daarom ook nog dit bij: een gratis CMFT-sessie bij, zodat je meteen een stap kan zetten om met de gevoelens en behoeftes aan de slag te gaan. (60 minuten) t.w.v. €75 Een nazorg gesprek (van max 30 minuten) t.w.v €35,-

Alles bij elkaar kost je dit €150,-

Maar ik bied het je eenmalig aan voor slechts €29,-

Dus meld je nu aan. De plaatsen zijn beperkt.

VOL = VOL

Voor meer informatie en aanmelding Stuur een mailtje naar info@straalenschitter.nl of check de website: www.straalenschitter.nl

Profiteren van: Gevoelens en Behoefte Check?

Bedrijf : Straal en Schitter
Contactpersoon : Evelien Mesman
Telefoonnummer : 06-49089871
E-mail adres : info@straalenschitter.nl
Geldig tot : 31-3-2023

Reageren op deze aanbieding in Amersfoort