3 to Connect Coaching in Amersfoort

3 to Connect Coaching: Gespecialiseerd en ervaren coach en counselor..

Over 3 to Connect Coaching

3 to Connect Coaching valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

De drijvende kracht achter 3 to Connect Coaching is Jacqueline van Luit - van Poppel, een ervaren en gespecialiseerd coach en counselor.

Verlang je naar verbeteringen in je persoonlijke leven? Of Krijg je signalen van collega’s dat het niet goed met je gaat op het werk? Loop je telkens tegen de zelfde problemen aan? Heb je last van negatieve gedachten en overtuigingen over jezelf? Zie je als werkgever dat een medewerker vastloopt op de werkvloer of in relaties tot collega’s?

Als gespecialiseerd coach op het gebied van werken aan diepgewortelde belemmerende overtuigingen, nare ervaringen en daaruit voortkomend gedrag, ondersteun ik je graag. Zodat je vrij mag komen en nieuwe stappen gaat zetten! Voor ervaringen van mensen die je voor gingen verwijs ik je naar mijn website.

Als ervaren geaccrediteerd coach en BIG geregistreerd counselor, met vele jaren ervaring, werk ik vanuit 3 C's die met elkaar in verbinding staan: Jij, de Coachee met jouw verhaal, jouw (werk) Context en mijzelf, jouw Coach werkend vanuit een christelijke identiteit. Ik coach in live sessies in mijn praktijk of op een gehuurde locatie in jouw buurt, op jouw werk en/of online. 3 TO CONNECT!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

3 to Connect Coaching uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Queekhoven 111 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30165070.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij 3 to Connect Coaching zijn o.a. :

Nieuws van 3 to Connect Coaching in Amersfoort

Gelijkwaardig maar niet gelijkvaardig

Gelijkwaardig maar niet gelijkvaardig

Vanuit gelijkwaardigheid het contact aan gaan, van mens tot mens, op een warme en professionele manier betrokken zijn. Oprecht de ander horen en zien.