ALMITRA in Barneveld

ALMITRA | Coaching bij levensvragen en stresspreventie.

Over ALMITRA

ALMITRA valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Herken je dat? Het gevoel dat je vast zit? Dat je levenslust langzaamaan lijkt weg te vloeien? Dat je het leven van je omgeving leidt in plaats van wat jij zelf wilt? Dat negatieve stress steeds meer de boventoon voert?

Dan is het wellicht tijd om het over een andere boeg te gooien en hulp te zoeken. Dat kan door een goed gesprek met een vriend of vriendin. Of door je te laten inspireren door een boek. Maar op sommige momenten in je leven is dat niet voldoende. Dan moet je wat steviger 'aan de bak'. Door bijvoorbeeld gerichte workshops te volgen of gesprekken met een coach. Niet vanuit een zwaktebod, maar omdat jij jezelf serieus neemt en graag verder wilt groeien.

Waarom is het de juiste keuze om met een coach in gesprek te gaan:

- Je wilt antwoorden vinden hoe je jouw manier van leven anders aan kan pakken, en dan niet aan de hand van tips en trucs, maar op een dieper niveau.

- Je wilt zicht krijgen welke gebieden in je leven om meer helderheid vragen en weer nieuwe perspectieven voor jezelf ontdekken die concreet en haalbaar zijn.

- Je wilt leren hoe je met meer rust kunt leven en je dagelijkse activiteiten met meer aandacht doen. En bewuster leert luisteren naar je eigen gevoel en intuïtie.

Het aanbod bij Almitra is onder andere:

- Adempauzes (reflectie en bewustzijn)

- Workshops (energie en stress)

- Ontdekken levensvragen

- Personal coaching

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ALMITRA uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Jan van Schaffelaarstraat 40 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53344388.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ALMITRA zijn o.a. :