Anouk - Mindfulness voor kinderen & jongeren in Leusden

Mindfulness voor kinderen, jongeren en hun ouders

Over Anouk - Mindfulness voor kinderen & jongeren

Anouk - Mindfulness voor kinderen & jongeren valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Kinderen hebben een onbevangen kijk op de wereld. Ze krijgen vandaag de dag wel veel prikkels te verwerken. Met mindfulness geef ik hen handvatten om te ontspannen en een hoofd vol gedachten tot rust te brengen.

Ik ben Anouk Poortenga, trainer mindfulness voor kinderen, jongeren en hun ouders. Ook werk ik al 25 jaar met heel veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs.

Maar bovenal ben ik moeder, van drie fantastische kinderen. Het ouderschap, mijn “baan” met de hoogste ambitie. Een prachtige en dankbare taak, die ook uitdagingen kent. Mindfulness is hierin voor mij een anker, een stevige basis.

Ik vind het fantastisch om ouders via mindfulness te begeleiden in het omgaan met de hectiek van alledag. Met bewuste aandacht voor je kind.

Ik bied Mindful opvoeden voor ouders, mindfulness voor kinderen en jongeren. Zie voor beschikbare data en tarieven mijn website.

Ben je enthousiast geworden en wil je je opgeven? Of heb je nog vragen? Stuur mij een email.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anouk - Mindfulness voor kinderen & jongeren uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Augustijnenhove 8 in Leusden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46198017.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anouk - Mindfulness voor kinderen & jongeren zijn o.a. :