Area Klussenbedrijf in Amersfoort

AREA Klussenbedrijf: Werkzaamheden in en rondom uw huis.

Over Area Klussenbedrijf

Area Klussenbedrijf valt onder de rubriek klussenbedrijf in Amersfoort.

Bent u opzoek naar een professioneel en ervaren klussenbedrijf? Dan bent u bij AREA Klussenbedrijf aan het juiste adres.

AREA Klussenbedrijf is een allround klussenbedrijf en is gespecialiseerd in:

- Schilderwerk

- Stucwerk

- Kunststof kozijnen plaatsen

- Badkamers bouwen/verbouwen

- Keukens bouwen/vernieuwen

- Timmerwerk

- Loodgieterswerk

- Hovenierswerk

- Elektra werkzaamheden

Bij AREA Klussenbedrijf kunt u uw wensen doorgeven en zij komen met de oplossingen en de mogelijkheden. Nadat de opdracht helder is, krijgt u een duidelijke offerte. Waarin de prijs word vermeld, de afspraken over de werkzaam heden en de planning.

De kracht van AREA Klussenbedrijf is, dat zij hun schildersdiensten scherp kunnen aanbieden en toch de gewenste kwaliteitsresultaten kunnen behalen. Door de schilders van AREA Klussenbedrijf kunnen de binnen- en buitenschilderwerken professioneel worden uitgevoerd.

Het stucwerk kan AREA Klussenbedrijf ook in verschillende vormen aanbieden. Buitengevels worden gestuct met sterke mortel en de binnengevels worden meestal gestuct door een gips achtige mortel.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. Mochten er vragen zijn kunt u contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Area Klussenbedrijf uit de rubriek klussenbedrijf uit Amersfoort is gevestigd aan de Almerestraat 17 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41301076.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Area Klussenbedrijf zijn o.a. :