Atelier Alewijn in Amersfoort

Atelier Alewijn; voor unieke en prachtige lijkwades.

Over Atelier Alewijn

Atelier Alewijn valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Amersfoort.

Atelier Alewijn maakt unieke en prachtige lijkwades voor overledenen, de lijkwade is een zacht alternatief voor een grafkist. Elke lijkwade is met de handgemaakt en is dus uniek, tevens is een lijkwade altijd betaalbaar. Ook zijn er bij Atelier Alewijn kinderlijkwades.

Atelier Alewijn maakt en verkoopt wikkeldoeken van prachtige stoffen zoals: Puur linnen, handgeweven, kleur cirkels en prints. Bij het ontwerpen van een lijkwade wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. Daarnaast zijn er altijd gevarieerd collecties op voorraad. Ook voor vragen en advies op maat, kunt u natuurlijk altijd bij Atelier Alewijn terecht.

Een uitvaart wordt steeds vaker voorbereid, en niet meer als vanzelfsprekend overgelaten aan de nabestaande. Of zoals een mevrouw laatst zei: ' Ik maak een doos met alles wat nodig is, voor als ik dood ben, zodat ik mijn kinderen er niet mee hoef te belasten'.

De voordelen van een lijkwade:

- In plaats van een grafkist kunt u ook een wade gebruiken. - Elke wikkeldoek is handgemaakt en uniek. - Milieuvriendelijk en een natuurlijke uitstraling. - Veel keuzes en eigen inbreng. - De overledene blijft toegankelijk en tastbaar. - Een wikkeldoek is betaalbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Atelier Alewijn: http://www.atelieralewijn.nl of neem persoonlijk contact op wanneer u een vraag heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Alewijn uit de rubriek uitvaartverzorging uit Amersfoort is gevestigd aan de Soesterweg 188 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44416109.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Atelier Alewijn zijn o.a. :