B-inc | Coaching & Advies in Barneveld

B-inc | Coaching & Advies: (Persoonlijke) coaching en verzuimbegeleiding.

Over B-inc | Coaching & Advies

B-inc | Coaching & Advies valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

De drijvende kracht achter B-inc | Coaching & Advies is Brenda van de Wal.

Verzuimbegeleiding en coaching:

In contact zijn met jezelf en je omgeving is voor Brenda heel belangrijk. Brenda is als register casemanager al jaren werkzaam in het begeleiden van werknemers, werkgever, uitzendkrachten en intermediairs op het gebied van arbeidsongeschiktheid en verzuim en heeft daarbij ervaren hoe belangrijk het is de juiste coaching te bieden. Persoonlijke coaching:

Bij B-inc | Coaching & Advies kunt u terecht voor professionele begeleiding op persoonlijke vlak. Wilt u graag een goede balans tussen privé en werk? Bent u onzeker? Weet u het even niet meer? Brenda staat voor u klaar om u te begeleiden en coachen. Dit doet ze door te luisteren en te spiegelen en met inzicht gevende oefeningen vanuit de NLP en systemisch werk.

Ook kan Brenda u helpen tijdens de weg die u moet doorlopen bij verzuim. De wet verbetering Poortwachter is hierbij leidend. Er zijn diverse manieren waarop dit tot stand kan komen.

- Op basis van contact.

- Op basis van advies.

- Op gebied van preventie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B-inc | Coaching & Advies uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Plantagelaan 6 in Barneveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13917407.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij B-inc | Coaching & Advies zijn o.a. :

Nieuws van B-inc | Coaching & Advies in Barneveld

Hey mooie vrouw!

Hey mooie vrouw!

Het doel van deze workshop is om met de verkregen inzichten te kunnen leven met meer licht en lucht in je leven.

Kennismaking B-inC

Kennismaking B-inC

Omdat B-inc 01-01-2022 1 jaar bestaat, bied ik een ieder die kennis wil maken met coachen aan om zich in te schrijven voor een vrijblijvende kennismaking van 30-45 minuten.