Betty Oegema Scheidingsbemiddeling in Amersfoort

Betty Oegema Scheidingsbemiddeling: Scheidingsbemiddeling Amersfoort.

Over Betty Oegema Scheidingsbemiddeling

Betty Oegema Scheidingsbemiddeling valt onder de rubriek mediation uit Amersfoort.

De drijvende kracht achter Betty Oegema Scheidingsbemiddeling is de gelijknamige Betty Oegema. Kernwoorden van Betty: ervaren, kundig en meelevend. Betty heeft ruime ervaring op het gebied als scheidingsbemiddelaar. Betty staat graag voor u klaar om uw zaken rondom de scheiding goed te regelen.

Voor kinderen heeft een scheiding ook een grote impact. Het is daarom van belang dat u samen met uw ex-partner over de opvoeding kunt beslissen. In dit proces staat Betty graag voor u klaar om, waar nodig, ondersteuning te bieden. Dit doet Betty in de vorm van mediator. De voordelen van mediation zijn onder andere:

- Concreet en snel resultaat

- Duurzame oplossingen

- Vechtscheiding wordt in de meeste gevallen voorkomen

- Soepel verwerkingsproces

- Vergroot kans op goede verstandhouding na scheiding

Tevens kunt u bij Betty Oegema Scheidingsbemiddeling terecht voor het laten toetsen van de afspraken die gemaakt zijn omtrent de scheiding. Zo is er de mogelijkheid om zo snel mogelijk te scheiden en kan het proces eerder worden afgerond.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Betty Oegema Scheidingsbemiddeling.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Betty Oegema Scheidingsbemiddeling uit de rubriek mediation uit Amersfoort is gevestigd aan de Lange Beekstraat 16 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50280417.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Betty Oegema Scheidingsbemiddeling zijn o.a. :