Bikeist in Amersfoort

Welkom bij Bikeist Amersfoort

Over Bikeist

Bikeist valt onder de rubriek fietsen in Amersfoort.

Welkom bij de fietsenspecialist van Amersfoort De plek voor het aankopen van uw nieuwe fiets, reparatie en onderhoud.

We zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen, stadsfietsen en fatbikes.

Wij zorgen ervoor dat iedereen met plezier fiets. Het doet ons pijn wanneer we zien dat iemand te lang doorfiets op zijn of haar kapotte fiets. Hierdoor wordt de fiets uiteindelijk onbruikbaar en gaat deze minder lang mee. Dat zorgt voor onnodige extra kosten. Met goed onderhoud voorkom je grotere problemen!

Het is slimmer, veiliger en duurzamer wanneer je kiest voor een fietsenspeciaalzaak die verkoop en onderhoud combineert. Deze service bieden wij jou.

Nieuwe fiets nodig? Kies uit onze collectie stadsfietsen, fatbikes en elektrische fietsen. We verkopen bekende merken als Gazelle en Batavus. Kom eens langs in onze winkel in Amersfoort en we helpen je graag. We hebben fietsen voor jong en oud. Kies ook direct voor ons WE Care Repair Club. Zo ben je verzekerd van altijd veilige kilometers.

Op al onze fietsen bieden we een jaar garantie. Dit geldt voor de remmen, ketting en versnelling. Ook als je in dit jaar een lekke binnenband krijgt, plakken we deze voor je. Met goed onderhoud zorgen we dat je ├ęcht van het fietsen kunt genieten. Zo ga je veilig op weg, alleen of met het hele gezin.

Proefritje maken? Kom dan ook even langs of neem contact op met onze winkel.

Jouw fiets in goede handen voor reparatie en onderhoud. Onderhoudsbeurt nodig voor je elektrische fiets? Andere reparatieverzoeken voor je fiets? We staan voor je klaar!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bikeist uit de rubriek fietsen uit Amersfoort is gevestigd aan de Euterpeplein 9a in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-2340707.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Bikeist zijn o.a. :

Nieuws van Bikeist in Amersfoort

BATAVUS FIETSEN bij Bikeist Amersfoort

BATAVUS FIETSEN bij Bikeist Amersfoort

Wij zijn tegenwoordig ook Batavus Dealer te Amersfoort.