Bindi in Amersfoort

Bindi is dé hotspot voor yoga en persoonlijke ontwikkeling in Amersfoort.

Over Bindi

Bindi valt onder de rubriek yoga en meditatie in Amersfoort.

Waar Bindi in 2009 begon met slechts één yogazaal, is het intussen uitgegroeid tot een fantastisch pand met alles onder één dak.

Nicole, oprichtster van Bindi, is het spirituele brein achter de yogaschool en stak bij alle verbouwingen zelf de handen uit de mouwen.

Er is een community gecreëerd in Amersfoort en omstreken waar alles klopt. Waar verbinding is, waar alles samenkomt en iedereen helemaal zichzelf kan zijn. En dat lijkt gelukt, want met 7 dagen in de week yoga, behandelingen, workshops, een winkel en een vegan eetcafé is Bindi dagelijks dé hotspot voor iedereen die zich verbonden voelt met yoga en geïnteresseerd is in bewust leven.

Bindi staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, integriteit en voor betrouwbaarheid en consistentie. Dat betekent dat we alleen dingen doen, wanneer het helemaal goed voelt. Dit merk je aan alles, maar bovenal aan de yogalessen, workshops, meditatiecursussen en behandelingen die we aanbieden. Bovendien streven we iedere dag naar verbetering en vernieuwing, zonder onze basis te veranderen.

Wanneer je bij ons binnenloopt, voel je je thuis. Dat is de bedoeling. Want wat we doen, doen we met aandacht. Aandacht voor alles om ons heen. Dat kan je merken aan de manier hoe we met jou omgaan maar ook aan alles wat binnen onze muren te vinden is. We doen alleen dingen waar we helemaal achter staan.

Wat Bindi jou te bieden heeft:

- 7 dagen per week yoga;

-waar yoga gewoon yoga is;

- keuze uit 38 lessen;

- lessen van minimaal 75 minuten;

- prachtig lichte en ruime zalen;

- deskundige docenten;

- de gelegenheid om voor en na de les zaken met de docent te bespreken;

- aandacht en ruimte voor jou als persoon;

- een plek je waar je nog veel meer kan vinden op het gebied van bewustwording dan alleen yoga!

Kies uit één van de vele yogalessen, doe een interessante workshop of boek een heerlijke massage. Eerlijk eten doe je in ons vegan eetcafé en neem vooral ook een kijkje in de winkel.

Volg ons ook op Instagram: https://www.instagram.com/bindiamersfoort/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bindi uit de rubriek yoga en meditatie uit Amersfoort is gevestigd aan de Bergstraat 6 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41932148.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Bindi zijn o.a. :