Carina Stassen Beheer BV in Hilversum

Complete hulp rondom erven en schenken

Over Carina Stassen Beheer BV

Carina Stassen Beheer BV valt onder de rubriek adviesbureau in Amersfoort.

Carina Stassen is de drijvende kracht achter Carina Stassen Beheer BV. Ze is in 2005 met haar bedrijf van start gegaan. Zij geeft advies op het gebied van (levens)testamenten en volmachten. Verder houdt ze zich bezig met de afhandeling van en toezicht op nalatenschappen en volmachten/levenstestamenten. Kortom ze helpt klanten met complete hulp rondom de erfenis en vermogen overdragen aan anderen (erven en schenken).

U kunt bij haar terecht voor:

- Advisering op juridisch gebied (testamenten, volmachten/levenstestamenten, huwelijksvoorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, samenlevingscontracten) - Afhandelen van nalatenschappen - Regelen financiƫle zaken voor mensen die hier zelf niet toe in staat zijn.

De specialiteit van Carina Stassen Beheer BV is een persoonlijke benadering en een intermenselijke visie: goed luisteren naar mensen en samen oplossingen zoeken die passen bij hun situatie, bij hun gezin/familie en/of bij hun bedrijf, bij hun wensen en voorkeuren. Respect, vertrouwen en integriteit zijn hierbij onmisbaar. Oprechte aandacht zorgt voor rust, overzicht en inzicht.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de contactgegevens. U kunt via de contactgegevens contact opnemen met Carina Stassen Beheer BV.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Carina Stassen Beheer BV uit de rubriek adviesbureau uit Amersfoort is gevestigd aan de Banckertlaan 95 in Hilversum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23440514.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Carina Stassen Beheer BV zijn o.a. :

Nieuws van Carina Stassen Beheer BV in Hilversum

Waarom is het belangrijk om een testament te maken?

Waarom is het belangrijk om een testament te maken?

Er zijn veel redenen om een testament te maken.