Catwalk Vintage in Amersfoort

'Bijna nieuwe' stijlvolle damesmerkkleding | schoenen | accessoires

Over Catwalk Vintage

Catwalk Vintage valt onder de rubriek kledingwinkel uit Amersfoort.

Bent u op zoek naar een andere outfit voor uzelf, zoek dan niet verder....u bent bij Catwalk Vintage aan het juiste adres! Catwalk is een stijlvolle tweedehands kleding winkel. Bij ons kunt u bijna nieuwe merkkleding en accessoires kopen of in consignatie geven. In onze frisse en stijlvolle ruimte hangt de kleding op kleur en kun je met of zonder hulp rondneuzen in alle rust.

Bij ons in de winkel komen zowel jong als oud voor het shoppen van een "nieuwe" outfit, wij hebben steeds weer een nieuw aanbod in onze winkel zodat er altijd wel een kledingstuk te vinden is wat bij u past.

Heeft u zelf kleding in de kast hangen die u niet meer aan doet om welke reden dan ook, wellicht kunt u aan ons denken. Wij nemen graag uw kleding over mits het in goede staat verkeert en het merkkleding betreft, welke merken wij aannemen kunt u terugvinden op de website.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Catwalk Vintage uit de rubriek kledingwinkel uit Amersfoort is gevestigd aan de Chromiumweg 45 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11110381.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij Catwalk Vintage zijn o.a. :