ClimbingTree in Leusden

ClimbingTree helpt u en uw team om te groeien!

Over ClimbingTree

ClimbingTree valt onder de rubriek coaching uit Amersfoort.

Wilt u graag dat uw team zich verder kan ontwikkelen en succesvoller kan worden? Dan bent u bij ClimbingTree aan het juiste adres.

De meeste bedrijven kijken naar de kennis en ervaring van de teamleden, om zo de effectiviteit van een team te verhogen. In werkelijkheid wordt de effectiviteit van een team vaak bepaald door de competenties en persoonskenmerken van de teamleden. Deze skills bepalen gedeeltelijk op welke wijze en in welke rol de teamleden het meeste bij kunnen dragen aan de effectiviteit van het team.

ClimbingTree geeft u en uw team online tools en inzichten die ervoor kan zorgen dat de huidige effectiviteit van uw teams (en teamleden) kan meten. Ook zal er voorspeld worden hoe de effectiviteit verbeterd kan worden als de teamleden op de plek gezet worden die bij hun past. De teamleden kunnen zo hun talenten maximaal benutten.

Hoe werkt het?

1: U maakt een account aan. U zult eerst zelf een test doen om uw competenties, persoonskenmerken en talenten te bepalen.

2: Nodig uw teamleden uit. Wanneer uw team de test heeft gedaan, zal er een automatisch een teamrapport gegenereerd worden.

3: Team lift off. U krijgt inzicht in de effectiviteit van uw team. U krijgt tools van ClimbingTree om deze verder te kunnen verbeteren.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan ClimbingTree? Neemt u dan contact op. Wij vertellen u graag de mogelijkheden voor uw team of onderneming.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ClimbingTree uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de De Mulderij 14 in Leusden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53554040.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ClimbingTree zijn o.a. :