Coachpraktijk Bloeidaal in Amersfoort

Omdat veranderen echt kan! Gelukkiger en wijzer worden ook. Ik help je daarbij.

Over Coachpraktijk Bloeidaal

Coachpraktijk Bloeidaal valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Jantine Dijkstra is de drijvende kracht achter Coachpraktijk Bloeidaal.

De gezondheidszorg is altijd haar werkterrein geweest en al die ervaring neemt ze mee in mijn werk als therapeutisch coach/psycho-sociaal therapeut. 'Ik ben een coach die verder kan gaan en dieper kan zoeken naar mogelijke onderliggende oorzaken van problemen door mijn opleiding tot therapeut in de Transactionele Analyse (TA). '

Van grote waarde voor mijn werk als therapeutisch coach zijn de opleiding HBO-V, Ethiek, mediation in de zorg en mijn studie voor therapeut Transactionele Analyse richting psychotherapie.

De diensten die ik aanbiedt:

- Relatietherapie; Jullie twijfelen of er nog genoeg liefde is om samen door te gaan? Ik wil dat graag met jullie onderzoeken. Mijn uitgangspunt: blijf bij elkaar! Maar als het echt niet meer gaat: ga uit elkaar op een goede manier! Want ooit was er liefde. En die kan worden omgezet in langdurige vriendschap.

- Lifecoaching; Ik loop als het ware een tijdje met je mee om te ontdekken wat jouw gewoontes zijn, hoe jij je gedraagt en op welke manier jij het gevoel hebt dat je vastloopt. Met behulp van opdrachten en vragen krijg je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie. Ik gebruik daarbij onder andere TA = Transactionele Analyse. Hierdoor kunnen we samen jouw denkpatroon achterhalen en kijken wat we hieraan kunnen veranderen, zodat jij je weer fijn voelt!

- Burn-out; Ik help je te kijken naar jouw gedrag, gewoontes en waar die vandaan komen. Ik help je te kiezen om gezonde keuzes te maken en ga met je op zoek naar energie.

- Psychische begeleiding bij ziekte; Ik kan samen met u kijken wat haalbaar is in deze nieuwe fase van het leven. Ik ondersteun en adviseer. En ik leef mee, natuurlijk. Ik help u bijzonder graag in de moeilijke weg die u of iemand uit uw omgeving maakt.

- Corona en hulpverleners; De flashbacks die je in de nacht wakker houden. Praat erover. Kijk of dat in je instelling kan. Of wil je juist even met iemand praten die juist buiten de instelling werkt. Kom gerust langs of bel me. Ik sta voor je klaar. Nu en in de toekomst. Want een hulpverlener is ook een mens van vlees en bloed.

Mensen voelen zich snel bij mij thuis. Mijn warme persoonlijkheid, het vermogen goed te kunnen luisteren en de juiste vragen durven stellen maken dat ik met mijn coachwerkzaamheden veel mensen vooruit help. Durf, humor en intelligentie helpen je vooruit.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coachpraktijk Bloeidaal uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Hogeweg 237 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38893453.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coachpraktijk Bloeidaal zijn o.a. :