Diëtistenpraktijk Lavie in Amersfoort

Diëtistenpraktijk Lavie: Voeding in evenwicht.

Over Diëtistenpraktijk Lavie

Diëtistenpraktijk Lavie valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Amersfoort.

De drijvende kracht achter Diëtistenpraktijk Lavie is Petra Sturrus. Leefstijl, voeding en gezondheid hebben altijd de interesse en aandacht van Petra gehad. Zij heeft dan ook haar hart gevolgd en de 4-jarige HBO opleiding voeding en diëtetiek gevolgd.

Petra heeft een aantal jaren gewerkt in diverse eerstelijns praktijken. Daarna heeft zij haar eigen praktijk Diëtistenpraktijk Lavie opgestart. Wanneer u bij Diëtistenpraktijk Lavie komt, dan vindt Petra het belangrijk om een behandeling en de juiste begeleiding te kiezen die bij uw persoonlijkheid past.

U kunt bij Diëtistenpraktijk Lavie terecht voor alle vragen die betrekking hebben op voeding, gezondheid en ziekte. U krijgt advies over voeding en daarnaast zal Petra u helpen bij het veranderen van uw voedingspatroon of het samenstellen van een dieet.

U kunt hier terecht voor advies bij:

- Overgewicht (volwassenen + kinderen).

- Diabetes Mellitus.

- Ondergewicht.

- COPD.

- Maagdarmklachten.

- Verhoogd cholesterol.

- Voedselovergevoeligheid.

- Oncologie.

- Pre- en postoperatieve zorg.

- Afbuigende gewichtscurve bij kinderen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Diëtistenpraktijk Lavie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diëtistenpraktijk Lavie uit de rubriek gezondheidscentrum uit Amersfoort is gevestigd aan de Bitterkruid 2 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53594726.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Diëtistenpraktijk Lavie zijn o.a. :