Dutch Hospitality BV in Amersfoort

Dutch Hospitality BV: Hét veiligheidsbedrijf uit Amersfoort.

Over Dutch Hospitality BV

Dutch Hospitality BV valt onder de rubriek beveiliging uit Amersfoort.

Zoekt u een professioneel veiligheidsbedrijf? Dan bent u bij Dutch Hospitality BV aan het juiste adres. Het bedrijf is ontstaan vanuit een andere kijk op het gebied van veiligheid voor de mens en de omgeving. Volgens Dutch Hospitality BV bestaat hospitality uit:

- Nastreven van hoogst haalbare klantbeleving. - Professioneel borgen van gastvrijheid en kwaliteit. - Oprechte aandacht. - Het creëren van een veilige en betrokken werkomgeving voor klanten, gasten en medewerkers. - Bewustwording en betrokkenheid bevorderen bij bestaande risico’s.

Dutch Hospitality BV kan diverse diensten aanbieden. U kunt een keuze maken uit de volgende rubrieken: Academy, Services, Consulting en Security. Een overzicht van alle aangeboden diensten ziet u op de website terug.

De soorten opleidingen die Dutch Hospitality BV op het gebied van veiligheid aanbiedt zijn:

- Diefstal preventietraining, omgaan met agressie, overval preventietraining, beveiliger 3.0, proactief beveiligen, safety coach, hospitality training, H.A.R.T en beveiliger MBO 2.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Dutch Hospitality BV? Neemt dan contact met ons op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dutch Hospitality BV uit de rubriek beveiliging uit Amersfoort is gevestigd aan de Astronaut 22 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-3690011.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Dutch Hospitality BV zijn o.a. :

Nieuws van Dutch Hospitality BV in Amersfoort

RI&E levert u geld op!!

RI&E levert u geld op!!

Is uw RI&E up to date?