Eigem in Amersfoort

Welkom bij EIgem: praktijk voor Lichaamsgerichte therapie

Over Eigem

Eigem valt onder de rubriek therapeut in Amersfoort.

Lichaamsgerichte/ integratieve Therapie

Als geregistreerd Integratief therapeut, werk ik sinds 2008 vanuit mijn praktijk te Amersfoort, voor mensen met een persoonlijke hulpvraag op gebied van psychische, fysieke en/of geestelijke gezondheid. trauma’s, welzijn, groei en ontwikkeling.

Soms lopen we op een bepaald moment in ons leven tegen dingen aan die pijnlijk zijn: onverwacht heftige situaties, verlies en rouw, of ongewenste patronen in onszelf die zich blijven herhalen, maar waar we geen vat op kunnen krijgen. Dit kan zich uiten in chronische spanningen op fysiek, emotioneel en/of psychisch niveau. En dit kan weer leiden tot een niet meer bevredigend functioneren op allerlei gebieden als werk, familie, relaties, jezelf of in de maatschappij.

Dan is een lichaamsgerichte aanpak nodig, waarbij jouw unieke levensverhaal centraal staat en de wijsheid van jouw lichaam je de weg wijst.

Integratieve therapie valt onder lichaamsgerichte psychotherapie en benadert de mens als geheel. Op een praktische manier wordt er met en vanuit het lichaam gewerkt in dialoog met het voelen en denken. Door reflectie, uitwisseling en praktische lichaamsoefeningen krijg je weer vat op je eigen leven.

Ook is er de mogelijkheid van Medische Massage Therapie op antroposofische grondslag, als ondersteuning bij zowel fysieke als psychosomatische klachten. Deze vernieuwende massage therapie helpt je het oude op te ruimten en het nieuwe vrij tegemoet te treden. Je goed en vredig te voelen en de mogelijkheden te zien die bij jou passen om verder te komen.

Voorbij het praten en verstand…. Adem, aanraking, beweging, expressie, waarneming en reflectie, zijn de basis ingrediënten voor lichaamsgerichte therapie. Welkom thuis :)

Lichaamsgerichte Therapie kan vergoed worden uit de aanvullende ziektekostenverzekering, afhankelijk van welke ziektekostenverzekering en welk zorgpakket u heeft en gaat niet af van het Eigen Risico.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eigem uit de rubriek therapeut uit Amersfoort is gevestigd aan de Witte de Withstraat 31 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-4728917.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Eigem zijn o.a. :