Elykya in Amersfoort

Elykya: Praktijk voor Kunstzinnige Therapie en Biografie.

Over Elykya

Elykya valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Amersfoort.

De drijvende kracht achter Elykya is José Vreeburg. In haar ontmoeting gaat José uit van de totale mens en in haar werk streeft zij ernaar het zelfgenezend vermogen van de ander aan te spreken. Dit zult u ondervinden wanneer u langs komt in haar praktijk voor kunstzinnige therapie en biografie.

U kunt bij Elykya terecht voor diverse diensten/behandelingen. Een overzicht hiervan ziet u hieronder terug. Uitgebreide informatie kunt u op de website terug vinden.

De diensten/behandelingen:

- Dru yoga / Stoelyoga.

- Kunstzinnige therapie: Vruchten van het leven, VTS (Visual Thinking strategies en KICK (Kunst In Contact met Kinderen). Ook kunt u bij Elykya terecht voor diverse cursussen en workshops.

Bij Elykya kunt u inzicht verkrijgen over de gebeurtenissen, obstakels en ziekten in uw leven. U zal een kunstzinnig en biografisch proces aangaan welke therapeutisch werkt en inzicht zal geven in uzelf en uw leven.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Elykya? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Elykya uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Amersfoort is gevestigd aan de De Baander 48 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40777868.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Elykya zijn o.a. :