eMpunt in Lunteren

Kies voor wat jou energie geeft en laat los wat de omgeving verwacht

Over eMpunt

eMpunt valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Mathijs Stout is het gezicht en de drijvende kracht achter eMpunt. De naam is een samenvoeging van het maken van een punt door middel van erkenning, empathie en ervaring. En de M staat voor Mathijs. Ik denk op een nuchtere manier met de klant mee en doe dat vanuit een grote algemene ( mensen ) kennis.

Ben je op zoek naar advies? Omdat je het gevoel hebt vast te lopen in je werk? Niet gelukkig bent met de situatie op de werkvloer? Wil je graag wat veranderen aan jouw werkomstandigheden maar weet niet goed hoe en wat? Of ben je wellicht niet tevreden met je rol in deze maatschappij? Ben je op zoek naar een baan maar weet je niet goed wat je wil? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij eMpunt.

De situatie waar een ieder zich in bevindt is weer anders. De aanpak en de inhoud van ieder traject is daarom weer anders. Ik werk daarom volgens een vaste volgorde:

- Kennis maken om wie en wat te leren kennen ( Optioneel een persoonlijkheidstest )

- Analyse van de situatie

- Kort en bondig advies

- Advies bespreken

- Praktisch tips

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

eMpunt uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Kauwenhoven 38 in Lunteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40765942.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij eMpunt zijn o.a. :

Nieuws van eMpunt in Lunteren

eMpunt voor ondernemers

eMpunt voor ondernemers

De werkwijze van eMpunt is helder.