Freyheid in Amersfoort

Praktijk voor bewustwording

Over Freyheid

Freyheid valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Amersfoort.

Welkom bij Praktijk Freyheid,

Freyheid is samengesteld uit Freya, godin van de liefde, en vrijheid. Liefde en vrijheid zijn belangrijke drijfveren voor mij.

U kunt hier terecht voor onder andere miskraambegeleiding, energetische huis reiniging en workshops.

Wat betreft miskraambegeleiding bied ik verschillende soort therapiesessies.

Er is een sessie om in contact te komen met je ongeboren kindje. Tijdens deze sessie zal ik je begeleiden naar het moment van je miskraam en help ik jou om werkelijk contact te maken met je ongeboren kindje.

De ervaring leert dat dit erg bijzonder is om te doen en inzichten kan bieden waar je in je dagelijks leven mee verder kan.

De liefde van jou voor je kindje is er gewoon nog, maar andersom is dat ook zo, en dat kan je tijdens een sessie ervaren! Daarnaast doorlopen we de verschillende lagen die er in het leven zijn, om zo op allerlei manieren jouw miskraam de plek te geven die het werkelijk verdient.

Sessies om het contact met je lichaam te herstellen en te verdiepen, zodat je weer echt “lekker in je vel zit”! We laten ons hierbij leiden door jouw lichaam, jouw baarmoeder. Van daaruit volgen we wat jouw lichaam je wil laten weten. Blokkades heffen we op, zodat de energie weer meer gaat stromen en je lijf zich happy voelt!

Creatief bezig gaan om met je emoties rondom je miskraam bezig te gaan. Alleen begrijpen is niet voldoende, het verwerken van je emoties is essentieel.

Emotie, e-motie, energie in beweging. Dat is precies wat emoties willen, bewegen. Door jou heen. Maar vaak zetten we emoties vast, in onze pijn of boosheid, onbewust. Door je hier bewust van te worden, kunnen de emoties weer gaan stromen en door je heen gaan, zodat je er geen last meer van ervaart. Huilen kan uiteindelijk erg helend zijn, ze wassen je ziel!

Sessie €60,00 voor het eerste anderhalf uur. Daarna €10,00 per kwartier erbij.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Freyheid uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Amersfoort is gevestigd aan de Bakboord 1 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47311941.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Freyheid zijn o.a. :