Glazenwassers en schoonmaakbedrijf GEBA in Amersfoort

Wij Gaan Voor Kwaliteit!

Over Glazenwassers en schoonmaakbedrijf GEBA

Glazenwassers en schoonmaakbedrijf GEBA valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Amersfoort.

Zoekt u een schoonmaakbedrijf die professionele schoonmaakdiensten aan kan bieden? Dan bent u bij GEBA Reiniginsdiensten aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

U kunt bij GEBA Reinigingsdiensten terecht voor diverse schoonmaakdiensten. Hieronder ziet u een aantal diensten waar u uit kunt kiezen:

- Glasbewassing

- Gevelreiniging

- Hogedruk reiniging

Service verlenen staat hoog in het vaandel bij GEBA Reinigingsdiensten. De klanten staan centraal en op de 1e plaats. Ze zijn pas tevreden als de klant dat ook is. GEBA Reinigingsdiensten richt zich ook op het milieu. De producten die gebruikt worden zijn namelijk zo min mogelijk belastend voor het milieu.

Onze diensten bieden we in de hele regio Midden-Nederland aan.

Staat u op het punt om uw onderneming weer te openenen en dat te willen doen met een frisse en schone start dan staat Glazenwassers en schoonmaakbedrijf GEBA graag voor u klaar. Met moderne materialen en middelen en met ervaren en enthousiaste medewerkers voeren wij elke gewenste reiniging adequaat uit.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Glazenwassers en schoonmaakbedrijf GEBA uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Amersfoort is gevestigd aan de Lancelotpad 45 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11154945.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Glazenwassers en schoonmaakbedrijf GEBA zijn o.a. :