Hillstone in Voorthuizen

Hillstone, gespecialiseerd in natuursteen en terrazzo

Over Hillstone

Hillstone valt onder de rubriek natuursteen in Amersfoort.

Het bedrijf Hillstone heeft zich gespecialiseerd in terrazzo en natuursteen.

Bij Hillstone helpen zij graag bij onder andere het volgende: Het verbouwen van uw badkamer of wanneer u een natuurstenen vloer wilt.

Hillstone helpt u graag en geeft u vakkundig advies bij aankoop van bijvoorbeeld uw natuursteenproducten.

Voor buiten het huis bent u ook bij Hillstone aan het juiste adres. Hillstone levert voor zowel binnen als buiten een breed assortiment aan producten.

Natuursteen: Er zijn veel toepassingen en mogelijkheden denkbaar bij natuursteen. Doordat er een enorme keuze is aan natuursteen en veel van deze natuursteensoorten verschillende eigenschappen hebben is het lastig om de juiste soort te kiezen. Hillstone helpt u hier graag bij.

Natuursteen is miljoenen jaren oud. Het bestaat uit versteend sediment of uit gestold vloeibaar gesteente. Het product is duurzaam en functioneel in gebruik, men mag het dan ook een 'oerproduct' noemen.

Er zijn duizenden verschillende soorten natuurstenen. U kunt bijvoorbeeld denken aan marmer, kalksteen, leisteen, graniet en gnies. Al deze stenen hebben ieder een uniek uiterlijk.

Het toepassen van natuursteen geeft aan uw woning een warme uitstraling en brengt sfeer met zich mee. Ook voor uw terras of tuin is natuursteen erg geschikt.

Er wordt vaak gedacht dat natuursteen erg duur is. Dit is niet altijd waar, voor de tarieven van de producten op de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hillstone uit de rubriek natuursteen uit Amersfoort is gevestigd aan de Overhorsterweg 36 in Voorthuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25015393.

Diensten en producten voor natuursteen

Trefwoorden die horen bij Hillstone zijn o.a. :