Hoekbouw in Amersfoort

Bouwwerkzaamheden

Over Hoekbouw

Hoekbouw valt onder de rubriek bouw bedrijf in Amersfoort.

P. van den Hoek is sinds 2005 zelfstandig, en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen en timmeren.

Dankzij de ruime ervaring en kunde in de bouwbranche zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio.

Bij Hoek bouwwerkzaamheden kunt u terecht voor verbouwingen en uitbouwen van woningen. Dakkapellen en plaatsen en verdere bouwwerkzaamheden in de woning.

Daarnaast worden er ook veel onderhoudswerken en veel renovatie uitgevoerd. Hoek bouwwerkzaamheden Amersfoort is een erkend PKVW bedrijf (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

Hoek bouwwerkzaamheden hebben een erkend PKW-bedrijf, het is verstandig om inbraak te voorkomen. Medewerkers van deze bedrijven hebben een opleiding gevolgd en voldoen aan extra eisen op het gebied van kennis over woningveiligheid.

De diensten die Hoek bouwwerkzaamheden:

. verbouwen van woningen . uitbouwen van woningen . plaatsen van dakkapellen . onderhoudswerken . renovatie . op maat maken van mdf kasten

Ben u op Zoekt naar een gedegen en betrouwbare partner op het gebied van bouwwerkzaamheden? Hoek bouwwerkzaamheden Amersfoort is er voor u. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoekbouw uit de rubriek bouw bedrijf uit Amersfoort is gevestigd aan de Kastanjestraat 43 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10304880.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Hoekbouw zijn o.a. :