Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen in Amersfoort

Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen: Natuurlijke geneeswijzen.

Over Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen

Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen valt onder de rubriek geneeskunde uit Amersfoort.

Joan heeft een lange periode van zelfonderzoek gehad. Hierbij speelde onzekerheid, angst, woede en een innerlijke strijd een grote rol. Toen is Joan in contact gekomen met aura-chakrahealing. Dit heeft Joan veel inzicht gegeven in haar leven en daardoor is zij nog positiever in het leven gaan staan. Ook heeft Joan geen last meer van bovenstaande emoties.

Hierdoor is Joan de opleidingen 'intuïtief lichaamsbewustzijnsmassage en reading' en 'aura-chakrahealing' gaan volgen. Deze opleidingen heeft zij in 2006 afgerond. Sindsdien is Joan een Holistisch Energetisch therapeut.

U kunt bij Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen terecht voor diverse behandelingen / therapieën. Deze behandelingen ziet u hieronder terug.

De behandelingen / therapieën:

- Bewustzijnsreading.

- Intuïtief lichaamsbewustzijnsmassage.

- Aura-chakrahealing.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie over de behandelingen. Heeft u een vraag aan Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen uit de rubriek geneeskunde uit Amersfoort is gevestigd aan de Griegstraat 20 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22843369.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Holistisch Energetisch Therapeut Joan van Vulpen zijn o.a. :