In-Zicht in Amersfoort

In-Zicht: Praktijk voor meditatie & coaching.

Over In-Zicht

In-Zicht valt onder de rubriek coaching uit Amersfoort.

Wilt u graag meer rust en tijd voor uzelf? Dan bent u bij In-Zicht aan het juiste adres. In-Zicht is gevestigd in Amersfoort en is een praktijk voor meditatie en coaching. De drijvende kracht achter In-Zicht is Jantien van Middelkoop.

De coachingstrajecten en meditatieavonden die In-Zicht aan kan bieden, zijn gericht op het gebied van bewustwording. Ook kunt u bij In-Zicht terecht voor retraite.

Retraite:

Wilt u even een tijd voor uzelf? Dan kunt u kiezen voor retraite. U krijgt vier dagen even helemaal voor uzelf, op een mooie plek in de natuur in Sauerland.

Tijdens deze retraite kunt u even stil worden, wandelen in de natuur, mediteren, verbinden en creëren. Kortom u kunt even helemaal tot rust komen.

Coaching & meditatie:

In-Zicht is een plek waar u even stil kunt blijven staan bij wat er echt bij u leeft. Zo kunt u vanuit dát bewustzijn keuzes maken in uw dagelijks leven. U leert door bewustwording om uzelf beter richting te kunnen geven, naar wat essentieel is voor u. Het geeft beter inzicht in uzelf en waarom u handelt zoals u doet. Door een betere bewustwording zult u een fijn en vrij gevoel krijgen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan In-Zicht? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In-Zicht uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Zuidsingel 45D in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40204864.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij In-Zicht zijn o.a. :

Nieuws van In-Zicht in Amersfoort

Nieuwsbrief; meditatie, stiltedag, mini-retraite en retraite

Nieuwsbrief; meditatie, stiltedag, mini-retraite en retraite

Hierin het nieuws voor de start van het nieuwe jaar.