J. Bakker voor al uw verbouwingen in Amersfoort

Bent u op zoek naar iemand die al uw klussen in huis opknapt? Dan bent u bij J. Bakker voor al uw verbouwingen aan het juiste adres.

Over J. Bakker voor al uw verbouwingen

J. Bakker voor al uw verbouwingen valt onder de rubriek klussenbedrijf uit Amersfoort.

Netjes, zorgvuldig en voor een betaalbaar bedrag dat bij u past. J. Bakker is een zelfstandige ondernemer die in staat is om al uw klussen op te knappen. Alle grote en kleine verbouwingen doet J. Bakker graag voor u.

Ik biedt onder andere de volgende diensten en werkzaamheden aan:

- Trap renovatie - Veranda aanbouw en renovatie - Kleine en grote verbouwingen - Timmerwerkzaamheden - Zolderverbouwing - Renovatie - Stucwerken - Deuren - Verbouwingen - Kozijnen en dubbel glas - Badkamer en overig sanitair - Onderhoud - Onderhoud kantoren & bedrijven - Keuken renovatie - En diverse andere klussen

Het gebruik van duurzame materialen, professionele werkwijze en de klantgerichte aanpak garanderen een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. J. Bakker laat zien dat hoge kwaliteit haalbaar is voor een unieke scherpe prijs.

Indien gewenst maak ik naar aanleiding van het gesprek een vrijblijvende prijsopgave. Eventueel geef ik u dan van te voren een richtprijs, zodat u enig idee heeft wat het gaat kosten. Wanneer u mij belt voor uw plannen, dan kom ik geheel vrijblijvend bij u langs om uw plannen te bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

J. Bakker voor al uw verbouwingen uit de rubriek klussenbedrijf uit Amersfoort is gevestigd aan de Schuilenburgerplein 8 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57545265.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij J. Bakker voor al uw verbouwingen zijn o.a. :