Jaap Hettinga in Amersfoort

Jaap Hettinga: Kunstwerken op maat.

Over Jaap Hettinga

Jaap Hettinga valt onder de rubriek kunstenaar uit Amersfoort.

De drijvende kracht achter Jaap Hettinga is de gelijknamige Jaap Hettinga. Jaap maakt met veel plezier en passie kunstwerken in zijn atelier. Jaap haalt zijn inspiratie met name uit de natuur. Wanneer het mooi weer is gaat Jaap vaak fotograferen of maakt hij een aquarel schilderij. De werken van Jaap herkent u aan het karakteristieke dat hij geeft aan bepaalde gebieden. Door het gebruik van vormen, lijnen en kleuren probeert Jaap een spannend evenwicht te vinden.

U kunt bij Jaap Hettinga terecht wanneer u geïnteresseerd bent als:

- Bedrijf

- Particulier

- Scholen

- Galeries

Het vasthouden van een verfkwarts geeft Jaap rust en een gevoel van bevrijding.

Iedere derde zondag van de maand is het atelier van Jaap geopend van 14:00 tot 17:00 uur. U kunt hier naar toe voor de maandelijkse "Kunstroute". Hiervoor kunt u een afspraak maken met Jaap middels de mail of telefonisch.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Jaap Hettinga. Of kom gezellig langs iedere derde zondag van de maand!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jaap Hettinga uit de rubriek kunstenaar uit Amersfoort is gevestigd aan de Hellestraat 24 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-4611230.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Jaap Hettinga zijn o.a. :