Lifeview Life Coaching & Therapie in Amesfoort

Lifeview Verandert je kijk op het leven!

Over Lifeview Life Coaching & Therapie

Lifeview Life Coaching & Therapie valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Anja Koopman is de drijvende kracht achter Lifeview Life Coaching & Therapie. Met mijn trainingen wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Hoe je naar het leven kijkt en erover denkt, bepaalt hoe je je over iets voelt, hoe je ervaart en beleeft. Samen kunnen we je levenskijk en daarmee de kwaliteit van je leven veranderen.

3 oplossingen biedt Lifeview:

- Lifecoaching; Bij een coaching sessie draait het om het ‘hier en nu’, om je toekomst en hoe je daar kunt komen. We ruimen obstakels op, stellen duidelijke doelen en vinden de juiste motivatie.

- Energetische Therapie; Het begrijpen en een plek geven van onverwerkte emoties uit je verleden. We vinden antwoorden en oplossingen om de energie van toen om te zetten in de positieve energie voor het ‘hier en nu’.

- Trainingen; Haal meer uit je leven is de vaste training van Lifeview; een leuke dagtraining waarin je met een groep van 4 tot 8 personen op zoek gaat naar inzicht in blokkades die geluk in de weg staan.

Wat je probleem of belemmering ook is, Lifeview richt zich vooral op jou als persoon en begeleidt je om meer overzicht te krijgen in je leven.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lifeview Life Coaching & Therapie uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Heiligenbergerweg 94 in amesfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81568721.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lifeview Life Coaching & Therapie zijn o.a. :