Manoah Coaching in Amersfoort

Breng kleur in je leven!

Over Manoah Coaching

Manoah Coaching valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Manoah Coaching is er voor jou, als je je herkent in onderstaande: Je staat altijd klaar voor een ander en bent aardig, soms té aardig. Je zet jezelf vaak op de laatste plaats en zegt ja terwijl je nee had willen zeggen. Je bent op zoek naar meer zelfvertrouwen en waarde in je leven en bent vastbesloten verandering in gang te zetten. Je bent het zat om alsmaar over je eigen grenzen te gaan. Om je afhankelijk te voelen van de mening van anderen. Jij wilt weten wat je wilt en blij zijn met wie je bent! Je wilt energie krijgen van wat je doet en niet leven in een sleur. Je wilt je zelfverzekerd en waardevol voelen, jezelf kennen en waarderen, van jezelf houden en écht een bijdrage leveren.

Anders gezegd, je wilt meer kleur in je leven. Je bent van harte welkom bij Manoah coaching! In het traject van 8 gesprekken gaan we samen op weg naar meer zelfinzicht en wordt je je bewust van je behoeften, gedachten, gevoelens en gedragspatronen en wat je daarin wilt en kunt veranderen.

Kijken of het klikt? Ga naar de website voor meer informatie en voor het plannen van je kennismakingsgesprek.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Manoah Coaching uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Victoriameer 5 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42806369.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Manoah Coaching zijn o.a. :