Marese Loopbaancoach Amersfoort in Amersfoort

Loopbaancoaching en organisatiecoaching

Over Marese Loopbaancoach Amersfoort

Marese Loopbaancoach Amersfoort valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Marese Dijken is de drijvende kracht achter Marese Loopbaancoach Amersfoort. Ik ben een warme, enthousiaste, positieve en betrokken coach, met relativerende humor. Ik heb een scherpe analytische blik en benadering die past bij mijn technische achtergrond. Ook zet ik mijn internationale, management en HR ervaring in. Ik denk in kansen en mogelijkheden en denk graag met je mee.

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen om actie te ondernemen, zodat jij weer met plezier naar je werk kunt? Of ben je op zoek naar een specifieke baan maar het solliciteren wil niet vlotten? Dan ben je bij Marese Loopbaancoach Amersfoort aan het juiste adres.

Het aanbod van Marese is:

- Loopbaancoaching, coaching kan je helpen om actie te ondernemen, zodat jij weer met plezier werkt.

- Organisatiecoaching, als organisatiecoach kijk ik samen met de organisatie of team naar wat er leeft, wat er speelt, wat er goed gaat en wat men wil bereiken. Vervolgens maken we en vertaalslag wat dit betekent voor individuele medewerkers en leidinggevende en implementeren dit door praktische acties die zoveel mogelijk geïntegreerd kunnen worden in de dagelijkse werkzaamheden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marese Loopbaancoach Amersfoort uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Pr. Marielaan 14 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57640067.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marese Loopbaancoach Amersfoort zijn o.a. :