Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching in Amersfoort

Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching:

Over Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching

Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Wil je graag je leven leiden in vrijheid, zonder angsten? Wil je je fijn voelen in je lijf, in contact met je verlangens, van overleven naar leven? Meld je dan aan voor een gratis ontdekkingssessie bij Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching.

Tijdens deze sessie zal Marie-José Hilhorst samen met jou nagaan welke vragen je hebt en wat je kunt doen om je blokkades op te ruimen en je dromen meer en meer realiteit te laten worden.

Marie-José Hilhorst begeleidt mensen (individueel en groepen) bij het oplossen van onverwerkte thema's en bij keuzeprocessen in leven en werk. Het doel is moeitelozer in het leven te staan, licht en ruimte te ervaren.

De werkwijze van Marie-José Hilhorst is afgestemd op de persoon, de vraag en het moment. Mogelijke werkvormen: coachende gesprekken; werken met het lichaam, met adem en stilte; systemisch kijken; wandelcoaching, voice dialogue. Centraal in het begerleidingsproces staat ruimte en vertrouwen geven en mensen laten luisteren naar zichzelf om zo hun eigen antwoorden te kunnen horen.

Je kunt bij Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching terecht voor: - Effortless coaching - Coaching gezinshuisouders - Loopbaanbegeleiding - Coach in onderwijs Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching? Schroom dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Australiëring 41 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44152144.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marie-José Hilhorst - Creatieve training en coaching zijn o.a. :