Mijn Magneetplaat in Amersfoort

Mijn Magneetplaat uit Amersfoort heeft geen profiel.

Wat doet Mijn Magneetplaat in Amersfoort

Mijn Magneetplaat is een webshop uit Amersfoort. Men is gevestigd aan de Groote Kreek 8.

Is Mijn Magneetplaat in Amersfoort uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amersfoortonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Mijn Magneetplaat in Amersfoort valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit Amersfoort levert onder andere :

Magneetbord met je persoonlijke foto!

‘Mijn magneetplaat’ is een webshop waar je een groot formaat magneetbord met je persoonlijke foto voor aan de muur kunt vinden. Het is de oplossing voor je mooiste foto en het ophangen van notities, kaarten en kunstwerkjes van bijvoorbeeld je kinderen. Op onze website vind je veel interieurtoepassingen en foto’s om inspiratie op te doen voor uw persoonlijke magneetbord.

Je persoonlijke magneetborden zijn er in 3 grote formaten. Daarnaast kun je bij ons ook een uitgebreid assortiment aan magneetjes bestellen. Magneetjes zijn er van super sterk, klein tot decoratief. ‘Mijn magneetplaat’ levert een compleet pakket, waarbij natuurlijk ook bevestigingsmaterialen bij horen.

In onze webshop kun je eenvoudig in 5 stappen een keuze maken voor je persoonlijke magneetbord. Na het uploaden van je mooiste foto, krijg je via de mail een voorstel met het resultaat. Daarnaast kun je natuurlijk een wens aangeven voor speciale effecten, zoals een magneetbord in zwart/wit of sepia.

Betalingen gaan via een factuur vooraf of betalen via je eigen bank met IDEAL. Wat wij heel belangrijk vinden is dat uw persoonlijke foto 2 weken na levering verwijderd uit ons bestand.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander webshop

  • Morgenster Vintage

    Welkom bij Morgenster Vintage!. Trefwoorden van Morgenster Vintage : vintage, industrieel design, retro, curiosa, woonaccessoires, vintage kindermeubelen, vintage meubelen, vintage meubelen van de jaren 50 60 70, .

    tel. 06-11101639, Emiclaerhof 368, 3823EV in Amersfoort

    Meer over Morgenster Vintage contact website