Minder Meuk in Leusden

Minder Meuk | Ruimte maken voor jezelf door rigoureus op te ruimen.

Over Minder Meuk

Minder Meuk valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Bij Minder Meuk ga je, met hulp van consultant Melissa, opruimen volgens de KonMari methode. De methode van Marie Kondo betekent in het kort: in een keer rigoureus je hele huis opruimen, opruimen per categorie, niet per locatie. Het is hierbij belangrijk dat je alleen de dingen bewaart waar je echt van houdt. En bij het opruimen ga je jezelf steeds de vraag stellen: word ik hier blij van?

Het doel bij Minder Meuk is dan ook: het leven van je ideale leefstijl, opruimen is de weg ernaartoe. Je omringen door dingen en mensen die je echt dierbaar zijn (daar opnieuw voor kiezen) maakt gelukkig. Het enige wat je hoeft te doen is de dingen wegdoen die je niet op deze manier raken. Het eindresultaat is tevredenheid, vertrouwen en zin in het leven. Het geeft je energie en brengt de focus terug in je leven.

Rommel zit ons geluk in de weg. Dit komt omdat rommel onze hersenen overweldigen. Hierdoor wordt het moeilijker voor ons om de dingen die het belangrijkst voor ons zijn en ons gelukkig maken, te herkennen, te ervaren en hier ook van te genieten.

Opruimen is de confrontatie aangaan met jezelf. Niet alleen schept opruimen orde in je huis, ook zorgt het voor rust in je hoofd. Je leert te kiezen waar je echt blij van wordt en je komt weer terug bij jezelf.

Je huis opruimen is daarom een goede manier om je leven te veranderen. Je leert jezelf beter kennen en maakt opeens echt ruimte voor datgene waar je altijd al van droomde.

Minder Meuk leert je loslaten en consuminderen. De beste versie van jezelf te worden.

Minder Meuk kan jou helpen bij onder andere:

- Overzicht in je kledingkast

- Rust in je hoofd

- Een opgeruimd leven

- Opruimen bij verhuizing

- Orde op je thuiswerkplek

Minder Meuk is er ook voor bedrijven als:

- De bureaus op kantoor nooit leeg zijn en de kasten uitpuilen

- Er wel eens langer dan 5 minuten gezocht wordt naar spullen, mappen of e-mails

- Jij je bedrijf een frisse en opgeruimde uitstraling wilt geven

- Je met meer focus wilt werken aan de hoofddoelen van het bedrijf, zonder veel tijd te verliezen aan randzaken

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Minder Meuk uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Marterhoeve 31 in Leusden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17854747.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Minder Meuk zijn o.a. :