Moyo Coaching en Yoga in Amersfoort

Moyo Coaching en Yoga: Vrij in je lijf, rust in je hoofd.

Over Moyo Coaching en Yoga

Moyo Coaching en Yoga valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

De drijvende kracht achter Moyo Coaching en Yoga is Astrid Ogelo. Astrid heeft een tijd gehad dat ze totaal opgebrand was. Het heeft 2 jaar geduurd voordat zij weer kon werken, leren en zichzelf kon zijn. Zij is weer zover gekomen door yoga, ademhalingstechnieken, mindfulness, coaching en ontspanningsoefeningen.

Astrid kreeg weer contact met zichzelf, zij ging zich letterlijk en figuurlijk anders voelen. Als missie heeft Astrid om u te helpen om jezelf te kunnen zijn, zodat u door kunt met uw leven en geen 2 jaar nodig heeft om het tij te keren.

Astrid is een gediplomeerd holistisch life coach, yin yoga docente en creatief therapeut en u kunt bij Moyo Coaching en Yoga terecht voor de volgende behandelingen/diensten:

- Relax Yin Yoga, yoga mobiel, individuele yoga lessen en yoga in het park.

- Holistische life coaching en relax coaching.

- Relax yoga XL workshops, retreats en lichaamsbewustzijn en stress workshop.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Moyo Coaching en Yoga? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Moyo Coaching en Yoga uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Kolkrijst 35 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48821182.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Moyo Coaching en Yoga zijn o.a. :