Nei Tao in Amersfoort

“Als je de tijd neemt om je bewustzijn tot rust te laten komen krijg je de kans om dieper te gaan. Je indrukken verdiepen zich en zullen zich meer verbinden met wie je werkelijk bent.”

Over Nei Tao

Nei Tao valt onder de rubriek yoga en meditatie in Amersfoort.

Nei Tao's coaching is met hart en hoofd.

In de coaching gaat het niet zozeer om de klachtenbehandeling. Maar draait het meer om "hoe kom ik weer terug in balans, in mijn eigen kracht, zodat ik weer verder kan?" Ontspanning is de sleutel en tegelijkertijd het individuele proces wat leidt tot een nieuw evenwicht.

Ontspanning heeft drie verschillende fases:

- Het gevoel dat we als prettig ervaren. We voelen tintelingen of de huid kriebelt. We krijgen het warmer.Onze adem en hartslag worden rustiger, etc. Meestal is dit een prettige ervaring, maar voor sommige mensen kan dit te snel gaan en is er meer tijd nodig om door de eerste laag te komen.

- Na het ontspannen aan de oppervlakte volgt een diepere laag die innerlijke onrust met zich mee kan brengen. Je vraagt jezelf dan af, waar is dat prettige gevoel gebleven? Door procesmatige aanpak verkorten we deze fase en laten we een diepere ontspanning ontstaan.

- Dit is de laag van volledige rust en gevoelens van stilte en ruimte.Door het proces verder af te maken “verankeren” we de rust, ontspanning en het gevoel van evenwicht, zodat het langduriger aanwezig blijft.

Jin Shin Yoga is een unieke nieuwe yoga vorm. Het is een zachte yoga vorm met o.a. veel langzame bewegingen waarin je in aanraking komt met je eigen energie. Het is een zachte vriendelijke weg naar binnen. Door de diepere gerichte ontspanning opent je lichaam zich en gaat je energie stromen. Maar je komt ook meer in contact met wat je dieper kunt voelen. Én kan het stil in je worden. Jin Shin Yoga is door mij ontwikkeld vanuit 30 jaar ervaring in lesgeven.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nei Tao uit de rubriek yoga en meditatie uit Amersfoort is gevestigd aan de Linnaeus-Serre 2 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-4550190.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Nei Tao zijn o.a. :