Pedagogisch Gezinshulp in Nijkerkerveen

Christine biedt gezinnen en/of zelfstandig wonende haar praktische hulp aan daar waar nodig.

Over Pedagogisch Gezinshulp

Pedagogisch Gezinshulp valt onder de rubriek zorg en welzijn in Amersfoort.

Wordt u het allemaal wel eens teveel. Heeft u behoefte aan tijd voor u zelf, een luisterend oor of een helpende hand.

Van oppassen, verzorgen en begeleiden.... naar luisteren, adviseren en coachen.

Voor wie: Voor ouders en/of verzorgers met een hulpvraag, mensen met een beperking die op zichzelf wonen, praktische psychosociale hulp voor iedereen.

`Hallo, mijn naam is Christine, 28 jaar oud, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik heb een diploma spw4 en pedagogiek. Ik heb voornamelijk gewerkt als begeleider op verschillende woongroepen en op naschoolse dagbehandelingen met kinderen, jongeren en volwassen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Ik ben sociaal, open en praktisch ingesteld. Ik hou van aanpakken en ben graag bezig. Gezinnen helpen is mijn passie. Ik voel aan wat er nodig is en wil graag ouders ontlasten. Daarnaast vind ik het heerlijk om met kinderen bezig te zijn. Hun ontwikkeling te stimuleren of gewoon gezellig spelen hoort daar ook bij. Gesprekken voeren, luisteren en de ander zich gehoord voelen is iets wat in mijn natuur zit. Ook heb ik veel gezien en meegemaakt en tijdens mijn studie advisering geleerd en pas ik dit dagelijks toe`

Doelen: - Ouders ontlasten - Draagkracht vergroten - Versterken wat goed gaat - Hulp bieden daar waar nodig

Werkwijze: Allereerst zal er een kennismaking plaat vinden. Dan zal er besproken worden waar hulp nodig is. De vormen van hulp verschillen van praktisch naar pedagogisch: - Oppassen - Helpen in het huishouden - Activiteiten ondernemen met het kind - Ontwikkeling stimuleren - Een luisterend oor voor de ouder - Gesprekken voeren en samen met de ouder zoeken naar oplossingen en mogelijkheden Tijdens de hulp kan de gezinshulp ergens tegen aanlopen wat buiten haar expertise ligt, zij heeft dan de middelen en kennis om verder te kijken en te adviseren, ook kan zij hier praktische ondersteuning in bieden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Anne donderdag 7 juli 2016

4 sterren

“Christine is spontaan en sociaal, zij paste zich makkelijk aan en pakte dingen over. Een hele ontlasting. De kinderen waren gek met haar, omdat ze soms heel gek kon doen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

Pedagogisch Gezinshulp uit de rubriek zorg en welzijn uit Amersfoort is gevestigd aan de Meester Folkertsstraat 22 in Nijkerkerveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19933881.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Pedagogisch Gezinshulp zijn o.a. :