Praktijk de Uiver in Amerongen

Welkom bij Praktijk de Uiver

Over Praktijk de Uiver

Praktijk de Uiver valt onder de rubriek therapeut in Amersfoort.

Anja Regtop is de drijvende kracht achter Praktijk de Uiver.

In mijn praktijk voor Integrale Hypnotherapie en Psychodynamische therapie begeleid ik mensen naar een nieuwe start, waarbij dingen kunnen worden losgelaten of herkaderd, zodat er ruimte komt voor dingen die je echt wilt. Ik stel je in de gelegenheid om ervaringen te verwerken, zodat je gewoon jezelf kunt zijn, vrij van allerlei blokkades en beperkende gedachten en emoties.

De volgende diensten die ik aanbiedt in mijn Praktijk de Uiver zijn:

- Integrale Hypnotherapie, een vorm van dubbel bewustzijn, waarbij de focus gericht wordt op het onderbewuste voelen en ervaren, waarbij het denken en de omgeving naar de achtergrond verschuift.

- Psychodynamische therapie, is het bewegingsspel tussen bewuste en onbewuste emotionele belevingen, gedachten en fysieke ervaringen, die vervolgens weer van invloed zijn op ons gedrag.

- Individuele therapie, hier werken we 1 op 1. Uitgangspunt hierbij is respect en betrokkenheid. Je bepaalt zelf waaraan wordt gewerkt en wat het doel is en ik zal jou volgen en begeleiden naar dit doel.

- Relatietherapie, gaan met elkaar in gesprek om de doelen te bepalen en daar aan te werken.

- Therapie voor kinderen, doel is dat het kind zich weer gelukkig voelt in het leven. Uitgangspunt hierbij is dat de zelfstandigheid van het kind en het zelfvertrouwen worden vergroot.

Ik werk met verschillende technieken zoals; EMDR (een efficiënte therapie bij traumaverwerking, angsten en fobieën), N.E.I., EFT , Mindfulness en Familieopstellingen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Praktijk de Uiver. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de Uiver uit de rubriek therapeut uit Amersfoort is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 67 in Amerongen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13220180.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Praktijk de Uiver zijn o.a. :