ProLumina in Hooglanderveen

ProLumina

Over ProLumina

ProLumina valt onder de rubriek coaching uit Amersfoort.

Ben je op zoek naar een Lifecoach en Weerbaarheidstrainer in Amersfoort?

Mijn naam is Anika Morsink. Ik ben de eigenaresse van ProLumina.

Ik ben als ervaringsdeskundige gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van HSP’ers (Hoog Sensitieve Personen, met of zonder een BDE (Bijna Dood Ervaring) en KOPP-kinderen en volwassenen (Kind opgevoed door Ouder met Psychische Problemen).

Ben jij super lief, leuk en aardig voor een ander en niet lief voor jezelf? Vind je het lastig om ‘nee’ te zeggen? Is het vaak super druk in je hoofd? Heb je soms al na 5 minuten weinig energie meer? Ben je gevoelig voor geluid? Is het lastig voor jou om in een ruimte te zijn met veel mensen? Vind je het moeilijk om met autoriteit en niet authentieke mensen om te gaan? Zijn het maken van een keuze en focus niet jouw sterkste punten? Leg je de lat heel hoog voor jezelf en vind je jezelf soms niet de moeite waard? De kans is groot dat je hoog gevoelig bent, eventueel in combinatie met zijn opgevoed door een Ouder met Psychische Problemen (KOPP-kind).

Als je een HSP'er bent, krijg je via je zintuigen veel informatie binnen. Licht, geluid, warmte en emoties van anderen, alles voel je en komt ongefilterd binnen. Dat kan je enorm leeg zuigen. Je bent gemiddeld genomen heel goed voor een ander, omdat je voelt wat nodig is. De valkuil is dat je jezelf vergeet. Wat zijn mijn grenzen?

Ik begeleid je om op een duurzame manier je verleden te begrijpen en jouw negatieve emoties en gedachten milder te maken. Ik heb hiervoor meerdere technieken tot mijn beschikking: het opstellen van je familie, Holistische EMDR (traumaverwerkingstechniek), Hypnotiseren, EFT en de MIR. Daarna onderzoek ik samen met jou naar wat je wilt en niet meer wilt in dit leven. Het leren contact te maken met jezelf en je behoeften, het aangeven van jouw grenzen en van daaruit keuzes maken, dat gun ik jou enorm! Ik heb hier ook tot drie jaar terug enorm mee geworsteld.

Tevens ben ik geaccrediteerd trainer van de 'Hallo, ik ben Gwen Academie'. Een academie die ouders, leerkrachten en begeleiders van informatie verschaft rondom HSP. Je kunt mij inhuren om een lezing of workshop te verzorgen of tijdens een georganiseerde bijeenkomst iets te vermelden over HSP. Ten onrechte worden deze kinderen soms bestempeld als iemand met ADHD of Autisme. Door de overprikkeling kunnen ze of heel teruggetrokken en ziek worden of juist extreem druk. Haal je ze uit de prikkelende omgeving, dan worden ze rustig.

Heb je vragen voor mij? Of wil je meer over mij te weten komen? Neem dan gerust contact met mij op per mail, telefoon of neem eens een kijkje op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ProLumina uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Van Tuyllstraat 50 in Hooglanderveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53853281.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ProLumina zijn o.a. :

Nieuws van ProLumina in Hooglanderveen

Workshop ouders sensitieve kids Vathorst/Hooglanderveen

Workshop ouders sensitieve kids Vathorst/Hooglanderveen

Indebuurt033 heeft subsidie toegekend aan ProLumina voor het verzorgen van 3 workshops aan ouders van Hoog Sensitieve Kinderen (HSK).

Workshop ouders sensitieve kids Vathorst/Hooglanderveen

Workshop ouders sensitieve kids Vathorst/Hooglanderveen

ProLumina Coaching en Onderwijskundig Advies!

Herfst loslaatwandeling voor Hoog Sensitieve Personen

Herfst loslaatwandeling voor Hoog Sensitieve Personen

De boom in het bos liet in de herfst alles los. Alles liet hij gaan. Hij fluisterde zacht: loslaten is nodig, om sterker in het leven te staan.

ProLumina HSP/KOPP Coaching viert 2-jarig jubileum! Coaching met 20% korting!

ProLumina HSP/KOPP Coaching viert 2-jarig jubileum! Coaching met 20% korting!

ProLumina bestaat deze maand 2 jaar. Het cadeautje: 2 coachingsessies met 20% korting.