Reflexologiepraktijk Lisette in Amersfoort

Reflexologiepraktijk Lisette: Voor reflexzonetherapie. Zorgen voor jezelf, een vrouwenleven lang.

Over Reflexologiepraktijk Lisette

Reflexologiepraktijk Lisette valt onder de rubriek geneeskunde uit Amersfoort.

Reflexzonetherapie is een therapie waarbij emotionele, lichamelijke en geestelijke klachten worden behandeld. Door deze therapie zult u zich weer fijn en lekker in balans voelen. Reflexzonetherapie is een holistische therapie en levert veel positieve resultaten op bij onder andere acute of chronische aandoeningen. Daarnaast werkt het zeer stimulerend voor het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Deze therapie kan in veel gevallen worden gedaan en draagt bij aan het verhelpen van verschillende soorten klachten. Door mijn jarenlange ervaring kan ik u garanderen dat de therapie werkt voor een ieder. Graag zet ik mij met veel passie en aandacht in voor uw lichaam.

U kunt onder andere voor de volgende behandelingen hier terecht:

- Voetreflextherapie.

- Chinese voetmassage.

- Metamorfose massage.

- Oncoreflex.

- Babyreflextherapie.

- Gezichtsreflex massage

Nieuw bij reflexologiepraktijk lisette: Sinds juni 2018 is Lisette naast reflexzonetherapeut gespecialiseerd in hormonen en het immuunsysteem, ook Trainer Hormoonfactor. Daarmee kan zij veel hormonale problemen samen met jou aanpakken d.m.v. de pijlers: leefstijl, voeding , mentaal en stress. Dit kan ingezet worden naast of samen met reflexologie. Denk hierbij aan problemen rondom gewicht, burn-out, hormonale stoornissen en nog veel meer. kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op wanneer u vragen heeft over mij of over een bepaalde behandeling.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reflexologiepraktijk Lisette uit de rubriek geneeskunde uit Amersfoort is gevestigd aan de Trombonestraat 20 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30894491.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reflexologiepraktijk Lisette zijn o.a. :