Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf een vrouwenleven lang in Amersfoort

Hormonen | Leefstijl | Voeding

Over Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf een vrouwenleven lang

Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf een vrouwenleven lang valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Amersfoort.

Mevr. Lisette Tiggelaven is het gezicht en de drijvende kracht achter Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf een vrouwenleven lang. Ik ben reflexzonetherapeut en gediplomeerd Trainer Hormoonfactor. Ik zou graag zoveel mogelijk vrouwen helpen beter voor zichzelf te zorgen. Ik ben gespecialiseerd in vrouwenklachten.

Ben je op zoek naar een reflexzonetherapeut of een coach? Omdat je je veel last hebt van migraine, stress, hoofdpijn, hoge bloeddruk, hooikoorts, rugklachten, vocht vasthouden, spijsverteringsklachten, blaas- en nieraandoeningen, gewricht- en spierklachten, overgangsklachten, van huidaandoeningen en acne? Of heb je een kinderwens, menstruatieklachten, klachten tijdens of na de zwangerschap of in de menopauze? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Reflexologiepraktijk Lisette.

Ik luister goed en aandachtig naar jouw verhaal, en vanuit daar de juiste behandeling te kiezen. Ik wil onderzoeken en even stil staan bij wat je kunt doen om weer in balans te komen.

Naast reflexologie zet ik coaching in op hormonen, voeding, leefstijl en stressbeperking.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf een vrouwenleven lang uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Amersfoort is gevestigd aan de Trombonestraat 20 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30894491.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reflexologiepraktijk Lisette, zorgen voor jezelf een vrouwenleven lang zijn o.a. :