Rijles+ in Amersfoort

Rijles+: Professionele rijlessen.

Over Rijles+

Rijles+ valt onder de rubriek rijschool in Amersfoort.

U bent aan het rondkijken naar een goede professionele rijschool? Zoekt u dan niet verder. Rijles+ biedt namelijk professionele rijlessen aan. Rijles+ is dé rijschool van Amersfoort en omstreken. U mag eerst een vrijblijvende gratis proefles volgen om te kijken welk pakket het beste bij u zou passen.

Rijles+ is aangesloten bij het VRB (Vereniging Rijschool Belang). Op de website kunt u zien wat klanten over Rijles+ schrijven en welke score ze deze rijschool geven.

Het is ook mogelijk om bij Rijles+ de 2todrive rijopleiding te volgen. Vanaf 16,5 jaar mag er al gelest worden. Wanneer de leeftijd van 17 bereikt is, mag er praktijkexamen gedaan worden. Wanneer deze behaald wordt mag er tot 18 jaar niet alleen in de auto gereden worden. Er moet een door jou zelf opgegeven coach aanwezig zijn tijdens het rijden.

Bekijkt u de website voor meer informatie. U kunt contact opnemen wanneer u een vraag heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijles+ uit de rubriek rijschool uit Amersfoort is gevestigd aan de Ameliapolder 38 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51235999.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijles+ zijn o.a. :