Scheidingsbemiddeling Betty Oegema in Amersfoort

Betty Oegema, Ervaren, Kundig, Meelevend.

Over Scheidingsbemiddeling Betty Oegema

Scheidingsbemiddeling Betty Oegema valt onder de rubriek mediation in Amersfoort.

Wanneer u en uw partner gaan scheiden komt hier een hoop bij kijken, vaak zijn jullie niet meer in staat om met mekaar te communiceren en kan de hulp van een mediator een uitkomst zijn. Betty Oegema Scheidingsbemiddeling is de praktijk voor mediation bij echtscheiding. Betty Oegema is onpartijdig en is steeds op zoek naar oplossingen die voor alle partijen goed zijn, vooral wanneer er kinderen in het spel zijn!

Het maken van duidelijke afspraken is van essentieel belang bij een scheiding, vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Als ervaren deskundige kan ik jullie helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan maar ook bij vragen over bijvoorbeeld kinderalimentatie kan ik adviseren en bemiddelen. Als mediator help ik u graag uw scheiding voor uzelf en uw kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website. Daarnaast kunt u uiteraard ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Scheidingsbemiddeling Betty Oegema uit de rubriek mediation uit Amersfoort is gevestigd aan de Lange Beekstraat 16 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50280417.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Scheidingsbemiddeling Betty Oegema zijn o.a. :