Slim Body Centre in Hoevelaken

Slim Body Centre: Verantwoord en Sportief.

Over Slim Body Centre

Slim Body Centre valt onder de rubriek sportschool in Amersfoort.

Welkom bij Slim Body Centre!

Slim Body Centre begeleidt je bij het verantwoord en sportief afvallen. Fred en Karin zijn hiervoor de hieronder genoemde methodes gecertificeerde coaches. In een intakegesprek wordt gekeken welke methode het beste bij jou past. Naast Naast Power Slim en Sportvasten kan dat natuurlijk ook een kwestie zijn van anders eten en meer en gerichter sporten. Je krijgt altijd een eerlijk en objectief advies. Ons doel is dat jij op een verantwoorde manier realistische doelen bereikt.

Power Slim betekent niet mindere eten, maar anders eten. Slim Body Centre is een gecertificeerde leverancier en Fred en Karin kunnen je uitgebreid advies geven over de methode en producten. Wanneer je voor advies komt, wordt er bekeken of Power Slim iets voor jou is en hoe het ingepast kan worden in een gezonde leefstijl. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen, ongeveer 6 keer per dag om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen ging je al voor!

Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Slim Body Centre uit de rubriek sportschool uit Amersfoort is gevestigd aan de De Wel 2 in Hoevelaken. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26014313.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Slim Body Centre zijn o.a. :