Straal en Schitter in Amersfoort

Kom zoals je bent! Je bent welkom! Je hoeft het niet alleen te doen Ook voor jou is er een hoopvolle toekomst! Christelijke coaching & counseling.

Over Straal en Schitter

Straal en Schitter valt onder de rubriek coaching in Amersfoort.

Ben jij dit? Je hebt heftige dingen in je leven meegemaakt. En elke keer als je denkt, nu heb ik mijn leven op de rit, raak je weer van slag. Het lijkt een eindeloos gevecht waar je niet uit komt. Je hebt al zoveel geprobeerd om er uit te komen En toch... Elke keer val je weer in dezelfde valkuilen.

Je bent de verbinding kwijt met God, jezelf en je omgeving. Je weet niet meer hoe je verder kunt. Je wilt het wel, maar het lukt je niet. Je bent ten einde raad.

Welkom  Welkom op de website van Straal en Schitter, christelijke coaching. Je bent hier op het goede adres om even te mogen 'zijn'.

Het leven zit soms vol uitdagingen, tegenslagen, stormen. We hebben er allemaal last van. De een wat meer dan de ander, de ander heftiger dan de een.

Maar allemaal komen we soms op een punt in ons leven dat het even niet meer wil. Dat je het even niet meer alleen kan en dat je iemand nodig hebt die samen met je oploopt.

Dus kom maar met je vragen Kom maar met je onzekerheid Kom maar als je even wilt huilen of een plek nodig hebt om even te schuilen Kom maar als je moe en belast bent en het leven te zwaar is om te dragen Kom maar met al je zorgen, je pijn en verdriet Er is altijd iemand die je ziet.

Je mag er zijn.

Je bent welkom, gewoon zoals je bent!

Wat bied ik jou? - Een up-to-date gecertificeerde coach. - Professionele coaching en therapie. - Pastorale begeleiding voor geloofs -en identiteitsvragen. - Een veilige plek. - Een schat aan handreikingen, tools en tips. - Verschillende werkvormen, passend bij jou proces. - Een persoonlijke reis op maatwerk op weg naar heling, genezing en herstel.

Vraag dan nu je gratis kennismakingsgesprek aan via mijn website. Je kan me ook appen of mailen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Straal en Schitter uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Triangelstraat 128 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-49089871.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Straal en Schitter zijn o.a. :