T. van Maanen Parketvloeren in Amersfoort

Parketvloeren van de beste kwaliteit bij van Maanen Parket

Over T. van Maanen Parketvloeren

T. van Maanen Parketvloeren valt onder de rubriek vloeren in Amersfoort.

Zit u erover na te denken om een parketvloer aan te schaffen of wilt u uw bestaande parketvloer een grote onderhoudsbeurt geven zoals o.a. het schuren van uw parketvloer en het opnieuw af te werken met Hardwax olie of lak? Dan bent u bij van T. Maanen Parketvloeren helemaal op het juiste adres.

Er komt bij iedere parketvloer een moment dat op de zwaarder belaste delen de beschermlaag dun wordt en dan niet meer voldoende is om het hout te beschermen. Het gevolg hiervan is lelijke, grijze of zwarte plekken in de vloer. Om dit te verhelpen moet de beschermlaag een klein stukje van de vervuilde laag machinaal worden afgeschuurd. Daarna moet er op de vloer een nieuwe beschermlaag aangebracht worden.

Ook kunnen wij de vloer voor uw leggen. Wij hebben 2 verschillende legsystemen. De zwevend gelegde vloer en de tapisvloer. Op de website staan de voor- en nadelen van beide legsystemen op een rijtje.

Wilt u graag meer informatie over wat wij allemaal te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

T. van Maanen Parketvloeren uit de rubriek vloeren uit Amersfoort is gevestigd aan de Victoriestraat 42 in amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-4755701.

Diensten en producten voor vloeren

Trefwoorden die horen bij T. van Maanen Parketvloeren zijn o.a. :