TantraBeleving in Amersfoort

TantraBeleving uit Amersfoort heeft geen profiel.

Wat doet TantraBeleving in Amersfoort

TantraBeleving is een massage uit Amersfoort. Men is gevestigd aan de Dommelstraat 23. Het telefoonnummer van TantraBeleving in Amersfoort is 06-11458708.

Is TantraBeleving in Amersfoort uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amersfoortonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

TantraBeleving in Amersfoort valt onder de rubriek massage. Een massage uit Amersfoort levert onder andere :

Tantra moet je ervaren, voelen en beleven. Tantra, de kunst van heerlijk leven. Tatnra is niet in een paar zinnen uit te leggen. Het is een ontdekkingsreis. Geen verzet maar open staan voor wat je tegenkomt tijdens deze reis. Je leven wordt daar dieper, voller en rijker van. Welk gevoel je ook ervaart, je onderzoekt wat er is. Innerlijk stil zijn om energie te ervaren. Leren om te vertragen en te verstillen. Alles wat je doet, doe je met aandacht. Tantra meditaties en tantra massages zijn momenten om levensenergie in je lichaam wakker te maken en om het contact met je bron te ervaren. Tantra is een reis zonder eindbestemming, een reis die altijd weer verder gaat. Het pad van het leven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Kom op Adem

  Ademcoaching & Lichaamswerken . Trefwoorden van Kom op Adem : ademcoaching, ontspanningsmassages, klankschaal behandeling, ademcoaching, adem therapie, coaching praktijk, bewuste ademhaling, persoonlijke coaching.

  tel. 06-27422338, Klavermeen 30, 3844 PS in Harderwijk

  Meer over Kom op Adem contact website

 • Umoya Health Massage Therapie

  Welkom bij | Umoya Health Massage Therapie . Trefwoorden van Umoya Health Massage Therapie : masseur, massage praktijk, massage therapie, massage therapeut, Holistische massage, Voetreflexzone massage, Ayurvedische massage, ontspanningsmassage.

  tel. 06-30037946, Zeepkruid 58, 3824NB in Amersfoort

  Meer over Umoya Health Massage Therapie contact website