Tao Yoga voor zwangeren in Zeist

Tao Yoga voor Zwangeren "Oefening baart kunst"

Over Tao Yoga voor zwangeren

Tao Yoga voor zwangeren valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Amersfoort.

De drijvende kracht achter Toa Yoga is Stijntje Rorive-Van der Klei. Moeder van 2 jongens. Om mensen optimaal te kunnen begeleiden in hun veranderingsproces heeft Stijntje tijdens haar eerste zwangerschap haar opleiding tot loopbaancoach, gespecialiseerd in zwangeren, behaald.

Toen ze zwanger was van haar 2e zoontje heeft Stijntje zich meer verdiept in de zwangerschapswereld. Na het lezen van verschillende boeken kwam ze er achter wat hypnobirthing precies inhield en wat de visie er achter is. Het boek van Marie Mongan zette Stijntje er toe zich op dit gebied verder te ontwikkelen als Hypnobirthing docente met als doel toekomstige moeders en hun partners deze waardevolle informatie eigen te laten maken.

Stijntje heeft de volgende opleiding behaald:

- Zwangerschapsyoga docent

- Hypnobirhting practisioner

- zwangerschapsmasseuse

- kleur je zwangerschapsdocent.

Stijntje biedt een cursus MAMZ! Cursus natuurlijkzwanger aan. Een unieke cursus die je helpt om je bevalling met vertrouwen tegemoet te zien. Tijdens deze cursus komen allemaal relevante onderwerpen aan bod zoals ontspannings- en ademhalingstechnieken.

Voor meer informatie en de contact gegevens kun je een kijkje nemen op de website van Tao Yoga voor Zwangeren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tao Yoga voor zwangeren uit de rubriek gezondheidscentrum uit Amersfoort is gevestigd aan de Couwenhoven 5623 in Zeist. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42054860.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Tao Yoga voor zwangeren zijn o.a. :