Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort

Praktijk voor holistische massages en lichaamsgerichte therapie

Over Umoya Health Massage Therapie

Umoya Health Massage Therapie valt onder de rubriek massage uit Amersfoort.

Last van terugkerende hoofdpijn, spierpijn, onrust in je lijf of stijfheid in nek of schouders? Voel je een drukkend gevoel op je borst of doet je onderrug zeer?

Holistische massagetherapie is een vorm van therapie, waarbij je d.m.v. massage en of lichaamsgerichte oefeningen ervaart wat je lichaam te vertellen heeft en aandacht voor vraagt. Het is soms moeilijk om lichamelijke klachten tijdig op te merken en te herkennen als signalen hoe het werkelijk met je gaat. In je hoofd heb je al snel een verklaring gevonden voor je lichamelijke ongemakken of denkt te weten wat er aan de hand is. Vaak raak je daarbij verstrikt in je eigen overtuigingen of patronen, waardoor je niet meer zuiver kunt waarnemen wat er werkelijk 'onderhuids' speelt.

Massagetherapie is helpend bij het onderzoeken naar wat jou benauwd, pijn doet, of onrust geeft. In aanvulling op andere therapie├źn leer ik je beter te voelen en te luisteren naar de wijsheid van je eigen lichaam. Ik herstel daarmee het contact met je werkelijke zelf, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt, klachten verminderen of verdwijnen, diepere ontspanning ervaren wordt en je beter in balans komt.

Voel maar zonder oordeel...

Je bent van harte welkom bij mij, om zelf te komen ervaren en te ontdekken hoe het met je is. Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Umoya Health Massage Therapie.

Frank van den Essenburg


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Umoya Health Massage Therapie uit de rubriek massage uit Amersfoort is gevestigd aan de Zeepkruid 58 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30037946.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Umoya Health Massage Therapie zijn o.a. :

Nieuws van Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort

Open dag zaterdag 16 februari

Open dag zaterdag 16 februari

Zaterdag 16 februari 2019 organiseert het collectief Holos Massagetherapie Amersfoort een open dag.