Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort

Umoya Health Massage Therapie uit Amersfoort heeft geen profiel.

Wat doet Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort

Umoya Health Massage Therapie is een massage uit Amersfoort. Men is gevestigd aan de Zeepkruid 58. Het telefoonnummer van Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort is 06-30037946.

Is Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Amersfoortonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Umoya Health Massage Therapie in Amersfoort valt onder de rubriek massage. Een massage uit Amersfoort levert onder andere :

Frank van den Essenburg is het gezicht en de drijvende kracht achter Umoya Health Massage & Therapie. Werken vanuit een holistische visie betekent dat ik je bekijk als één geheel. Ik heb niet alleen aandacht voor de fysieke klacht waarmee je komt of voor het deel van je lichaam, dat aandacht van je vraagt. Ik besteed ook aandacht aan jouw denkbeelden, gevoel, wereldbeeld, gedachten en overtuigingen. Ben je op zoek naar een holistische masseur? Omdat je last hebt van depressiviteit, stress, burn out? Wellicht omdat je niet lekker in je vel zit, last hebt van een midlife crisis? Of heb je een eetstoornis of slaapstoornis? Last van nek-, schouder- of rugklachten, hoofdpijn? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Umoya Health Massage & Therapie. Ik wil met mijn kennis en ervaring graag naar je luisteren. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Kom op Adem

    Ademcoaching & Lichaamswerken . Trefwoorden van Kom op Adem : ademcoaching, ontspanningsmassages, klankschaal behandeling, ademcoaching, adem therapie, coaching praktijk, bewuste ademhaling, persoonlijke coaching.

    tel. 06-27422338, Klavermeen 30, 3844 PS in Harderwijk

    Meer over Kom op Adem contact website