VerbondenVrouwen in Amersfoort

Massage- en bewustwordingspraktijk voor vrouwen

Over VerbondenVrouwen

VerbondenVrouwen valt onder de rubriek massage in Amersfoort.

Anita Nijenhuis is de drijvende kracht achter VerbondenVrouwen, een massage- en bewustwordingspraktijk voor vrouwen. In 2021 is Derya Özkanli begonnen bij de massagepraktijk met het geven van cupping massages, een tool die zij ook gebruikt in haar eigen coachingspraktijk Oceaan Coaching te Amersfoort.

Ben je op zoek naar een vrouwelijke masseur omdat je last hebt van lichamelijke of energetische blokkades? Wil je heerlijk ontspannen en weer vol levensenergie zitten? Of wil je weer in verbinding met jezelf komen? Zoek dan niet verder. Je bent bij VerbondenVrouwen aan het juiste adres. Aanraking is de snelweg naar binnen.

Het aanbod bij VerbondenVrouwen is :

- Kennismaking & massage by Anita of Derya: 15 minuten kennismaking + 15 minuten massage - 15 euro.

- Massage-healing by Anita: 90 minuten massage - 105 euro (excl. 15 minuten gesprek).

- Massage-healing-coachingstraject by Anita: 3x massage en/of healing, 2x telefonische coachingssessies, 2x thuisopdrachten, 1x surprise coaching. Neem contact op i.v.m. prijsopgave

- Cupping massage by Derya: 30 / 60 minuten massage - 30 / 60 euro (excl. 15 minuten gesprek).

- Cadeaubon: alle massages zijn ook in de vorm van een cadeaubon verkrijgbaar. Fijn om te geven aan een andere lieve, mooie vrouw.

Een massage ontvangen is eigenlijk "jezelf een cadeau geven"; pak jezelf uit en bij elk gekleurd laagje "cadeaupapier" (zowel pijnlijk als mooi) dat je afpelt, kom je dichter bij je echte ware Zelf, ofwel: zie je jezelf precies zoals je bent! En het is heerlijk genieten van een ontspannende massage!!

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

VerbondenVrouwen uit de rubriek massage uit Amersfoort is gevestigd aan de Aucubastraat 16 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44262821.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij VerbondenVrouwen zijn o.a. :